← Zpět na fórum

Per Gessle - Roxette - Lucerna - Praha / Prague - 23.4.2009

od dussancz 23.04.2009 22:51 💬 67 odpovědí 👁 37 zobrazení
R

regnetsdrottning

User

Připojen: Jun 2026

28.04.2009 12:27
Ahojte, chci vás všechny pozdravit a moc vám poděkovat za skvělý zážitek z koncertu (taky na tom máte svoji zásluhu!!! :-) ) Jinak teda koncert neměl chybu, bylo to úúúžasný! Dobrej nářez... no a u Listen To Your Heart a Queen Of Rain, to jsem málem řvala jak malá holka :-)) Prostě super!
- a ještě chci říct, že za fotky a videa jsem vám strašně zavázaná, protože já sama foťák neměla.. napřesdržku no...ale aspoň jsem si mohla pořádně užít ten koncert :-))
Takže moc díky díky!!! Některý vaše nahrávky a snímky jsou naprosto dokonalý, fakt smekám..
M

Marsi

User

Připojen: Feb 2005

30.04.2009 08:26
Upozornění!!! vyhlašujeme s Flipprem pátrání po jedné dívčině, možné jméno je Jana. Je to blondýnka tak 1,6 m vysoká, příjemná, upovídaná, vychechtaná a strávila s námi celý koncert :-D a my chceme od ní fotečky :-D pokud někdo víte o koho jde tak dejte vědět díky marsí a flipper :-D
J

Jane

User

Připojen: Oct 2005

30.04.2009 13:54
Petr K: No šak na ně nemusíš koukat, myslím, že každý si videa a fotky dělal převážně pro sebe, protože to je taky to jediný, co ti z koncertu zbyde a připomene ti atmosféru. Queen of rain mě dojala..totálně.. velmi dobře zvolená píseň na konec. A ten zpěv Heleny byl fantastickej, nečekala jsem to.
M

Marsi

User

Připojen: Feb 2005

30.04.2009 14:49
přikláním se k Jane, já jsem osobně netočila, a jenom malinko fotila a jsem proto ráda že mi ostatní poskytnou svoje materiály. není to jenom o materiálech ale i o pocitech. a až si to pustím za pár let, nebo to jednou pustím svým dětem, budu na to vzpomínat jenom v dobrém ;-)
P

petr k.

User

Připojen: Jan 2006

30.04.2009 15:23
No nevim, stejně se mi stýská po době (a není to tak dávno), kdy ta technika nebyla tam, co je teď, a těch foťáků v celý hale bylo sotva tolik, co na prstů jedný ruky. Neřeknu, když si někdo vytáhne foťák, a udělá pět fotek na památku, ale když mi ho fakt někdo strká před nos celej koncert, aby nafotil 500 fotek, který budou beztak všechny skoro stejný, tak už mě to štve.
A když chcu památku na turné, koupim si živý DVDčko, a oficiálních fotek od novinářů si na netu taky najdu dost. A je to obojí v mnohem lepší kvalitě.
J

Jane

User

Připojen: Oct 2005

30.04.2009 19:46
petr K.: hm, tak to si nerozumíme, neva :) Když mám udělaný svoje fotky a videa tak si vzpomenu přesně na ty okamžiky, jak jsem to točila, kde jsem stála a co kolem mě bylo za lidi a jak všichni zpívali, je to tam slyšet :) Když si koupím sestříhaný DVD tak je to prostě "cizí"... to je jedno, neřešme to už.
L

Libor16

User

Připojen: Jun 2026

30.04.2009 23:38
Tak přátelé, nakonec jsem se kousnul a na koncert dorazil. Sice až od 3. písničky, ale aspoň tak. Musím říct, že Per má fyzičku jako hrom. Ten tam řádil jak Mick Jagger. No to trochu přeháním : ) Vrcholy byli pro mě She doesn´t live here anymore, Church of your heart, Stupid, Do you wanna be my baby, možná to od těch Monkees. Kupodivu jsem ustál i šílenost Opp. nox. LTYH, IMHBL byli moc přesládlé. Na můj vkus příliš songů Roxette, 5-6 by stačilo, já bych radši něco z posl. desky: silly really místo the party pleaser, potom sing slong, gut feeling atd. Nechci Helenu slyšet zpívat pasáže Marie, to je blbost, naopak Per si je užíval, ale přišla mi tam nevyužitá, když neměla možnost strhnout na sebe pozornost a zapět třeba sing alooooong. Jakoby Per nevěřil, že ji lidi přijmou pozitivně. Perovi se vyplatí, dyť ona na sebe veme a obsáhne sama celý sbor. Na druhou stranu je mi jasný, že bez Roxette písní by si tady mohl Per zpívat někde u ohníčku pro 20, 30 lidí : ) Hodnocení je ale jasný: dost dobrý koncert! No videí a fotek tady je spoustu, nebolí vás ještě teď ramena? Já mám fotek asi 5 a půl, lepší z toho tak 2 : )
T

tonik

User

Připojen: Dec 2005

02.05.2009 20:36
Priatelia, nebudem písať dlho - www.T2.SK ;-) Tóno

Pro odpověď musíte být přihlášeni.

Přihlásit se k odpovědi