Download ...
Roxnick
User
Připojen: Dec 2005
JDC-com
Admin
Připojen: Jan 2006
Jaky pouzivas prohlizec? Zkus kdyztak nejaky download manager, ke ztazeni napriklad na http://www.slunecnice.cz/
Roxnick
User
JDC-com
Admin
Jeste mi pls rekni, odkud to presne stahujes, ja si vcera cosi zkousel a normalne to jde - a to jsem v zahranici :-)
Roxetteer
Moderator
Roxnick
User
Tady je priklad:
Roxette - Queen Of Rain (Čínská verze) - JDE
Roxette v Praze během Room Service Tour (remastrovaný zvuk) - NEJDE
Run To You - NEJDE
The Ballad Hits - LIVE - JDE
The Center Of The Heart - NEJDE
Kdyby neslo vse, tak nereknu (Chyba serveu), ale takhle?
Kdyby jste byl nekdo tak moc hodny a poslal mi to na email (jen Roxette v Praze), tak by to bylo uzasne! Kolik ma ten soubor? Seznam uz dovoluje posilat 13MB prilohu. ;-)
JDC-com
Admin
Nic proti nim, ale pokud ti rika, ze Mozilla nebo Opera jsou nebezpecne browsery, tak je to bud hodne stara nebo hodne blba aplikace. Tyto prohlizece jsou totiz mnohem bezpecnejsi a novejsi nez jakykoliv IE... Ale to uz je o jinem. Zkus si pohrat s nastavenim proxy (pokud muzes), firewallu - mohlo by tam nekde byt nejake omezeni.
Pokud by ti nic nepomohlo, tak me napada jeste jeden zpusob, ale to az v krajni nouzi.
Roxnick
User
Diky moc za ochotu, ale zase to neni tak zivotne dulezite. :-) Ikdyz by me zajimalo co je to ta krajni nouze?
JDC-com
Admin
Napis teda presne, co chces stahnout, ja ti to tam umistim. Cili napis presne z ktere kategorie a ktere polozky z Downloadu (audio, video).
Roxnick
User
JDC-com
Admin
Roxnick
User
Pro odpověď musíte být přihlášeni.
Přihlásit se k odpovědi