SRAZ V PRAZE 7.12.02
Lada
User
Připojen: Jan 2003
Snad už cosi naznačilo setkání rox-příznivců v Brně, kde všechno bylo "skvělý a cool", ale po bližším shledání mi došlo,
že se kamsi vytratilo to kouzlo neokoralého a dokola neopakovaného. Asi o to tu hlavně jde. Často opakovaného. Člověka už
pomalu nudí poslouchat řečičky a trapné narážky pubertálních zákrsků vesměs něžného pohlaví (jsou tu ale roztomilý
výjimky!!! :-) ).
Nynější sraz v Praze to potvrdil, ačkoliv jsem se ho nezúčastnil v celé jeho délce a po sezeníčku v klubíku
jsem raději dal přednost půvabu hospod čtvrté a nižší cenové skupiny (už slyšim ty ohlasy,
jak to bylo úžasný v Lucerně, když náhodou několikrát zahráli klipy kapely, o který to tu všechno pojednává). Fajn.
Že se někomu líbí tady, někomu jinde, je třeba brát jako přirozenej fakt.
Jenže se asi nedaj přehlídnout ty organizační zmatky a kixy, který vyplavaly ve svý plný kráse na povrch.
Na serveru si přečtete, že se spich koná tam a tam. Pro ty, co se scházej pravidelně, není těžký zjistit,
že se tam a tam nakonec nic nekoná (zavřeli nám vinárnu, šmejdi, takže se to přesune...).
Ale pro náhodné "kolemjdoucí" to je problém dost velikej... Neschopnost jistého organizázora / :) / se projevila.
Sedíme takhle v náhradním stanovišti a tu kdosi píše, že sraz U Čápa je fajn, hlavně když je zde zavřeno a nikde nikdo.
Ale koho by to zajímalo, když my vševědoucí dřepíme na zadku pěkně v teple a právě se chystáme na další tah, směr jiné teplo.
Takhle dalším opravdu dojde brzo trpělivost a pokud se výrazně neztenčí frekvence konání srazů (či jejich napodobenin),
plus se organizace nechopí rozumně uvažující jedinci, nejspíš to bude brzy vypadat jako na setkání
třídy devítiletky po 120 letech... Většinu těch známých tváří vídám opravdu rád, ale stejně rád bych poznal i tváře nové.
Jestliže ovšem budou tyhle dostaveníčka vyhlížet podobně jako nynější, jsem bez šance...
Otázka je, jestli to někoho zajímá. Asi si dám jen nohy na stůl, pustím si něco svěžího do uší
a budu se modlit, ať rozum přemůže hloupost a nadutost (nebo naopak?).
P.S. Promiňte mi všichni případně dotčení, ale jsem zvyklej říkat to, co si vážně myslim!
NeLSoN
Moderator
Připojen: Nov 2005
Položka v menu "SRAZY" slouží k tomu aby se lidi na daný sraz přihlásili a né že si zamanou, že prostě příjdou a neohlásí to nikde. Vinárna u čápa byla bohužel zavřena, ale my jsme tam čekali hodinu a nechali tam vzkazy (takze ať se člověk, který se nepřihlásí, nebo nepřijde včas nediví). Když daný člověk nemá charakter se přihlásit na roxette.cz (nebo aspon zaslat email), či dokonce zavolat na níže uvedené číslo ve zprávě že sraz se koná jinde, pak ať se teda nediví...
Jeshtě teda jednu věc Láďo, pokud si dobře pamatuji na předposledním sraze v Brně jste se stratili do Casina, takže nevím, proč se jeshtě o nějaké srazy vůbec zajímásh.
Pokud srazy beresh takhle, tak bys ses jich neměl ani účastnit (vshechno to je samozřejmě tvoje věc).
Stačí když přijedesh na sraz jednou za dva roky, nemusish byt přece na každém. Na roxette.cz máme přece demokracii...
Jo v Lucerně bylo sqěle....
Roxetteer
Moderator
Připojen: Dec 2005
NeLSoN
Moderator
Marhi
User
Nelson to napsal presne, kdo nechce chodit at nechodi! At pak nemusi komentovat nase srazy, ze jsou hruza a tak....
No, nejak me opousti fantazie, pac tohle komentovat jaksi nejde! Sraz se nam trochu zkomplikoval, ale to snad nevadi, ale pokud tam NEKDO zustal jenom na tu prvni cast, nemuze posuzovat celek!!!
Pokud vim, nikoho jsme mrznout nenechali! Nefim koho jsi myslel tema pubertalnima zakrskama - jestli me, tak vis co si muzesh! Urazet nas nemusish!
Priste si chod do tech svych hospod nebo jdi prohrat treba milion do Kasina....my se rozhodne bavit budem....:-))
Yooo...a Lucerna.. *2* ..nemela chybu *35*
Jirinka
User
Připojen: Sep 2005
Lada
User
Připojen: Jan 2003
martin99
User
Bylo fakt dost dobré, když NeLSoN vylezl na pódium před plátno a začal se "vlnit" ještě před prvním klipem Roxette. No a pak, když už jsme tam nastoupili všichni při Dangerous a tančili, zpívali (nebylo to slyšet - naštěstí) a mávali švédskou vlajkou, tak asi všichni přítomní, včetně disdžokeje pochopili, co jsme zač.
Srazy stojí za to, i když osobně upřednostňuji srazy typu Brno I.
A možná, že Iva příště ukáže fotky....
vector
User
Roxetteer
Moderator
JDC-com
Admin
Připojen: Jan 2006
NeLSoN
Moderator
martin99
User
ale byli jste fakt skvělí! Ostatně byli jsme na pódiu všichni a dobrovolně. A já tam dokonce vlezl i ve střízlivém stavu....
A jestli si někdo myslel, že nejsme normální? Tak ať, na to se neumírá!
Pro odpověď musíte být přihlášeni.
Přihlásit se k odpovědi