PRAHA 5/01/2002
Roxetteer
Moderator
Beigetreten: Dec 2005
Roxchat ovládla myšlenka uspořádat nějaký sraz. Díky, Fando.:-)
Vzhledem k tomu, že dohodnout nějaký termín, který se bude hodit každému,
není v našich silách, rozhodli jsme v demokratickém hlasování :-) takto:
Pražský sraz dne 5.ledna 2002 se bude konat ve Vinárně U Čápa (Mikovcova 4, Praha 2). Je to kousek za Národním muzeem - pokud se k jeho hlavnímu vchodu postavíte čelem, pak ve směru doprava, přes Čelakovského sady, a dvě křižovatky. Je v dosahu stanice metra I.P.Pavlova a Muzeum.
Mapka <a href="http://mapy.atlas.cz/aquariusnet/frm_map.asp?S_CT=mapy&S_LANG=CZ&S_BGC=%232165C6&S_PTRDS=Praha&S_CY=742280&S_ID=635&S_SX=1044369.921875&S_IS_IE=True&S_NW=1&S_IMGW=450&S_OVERLAY=&S_UserID=&S_NAME=Ulice+%28Praha%29+MIKOVCOVA&S_LAY=0&S_PTRSC=4800&S_PTRY=742280&S_IMGH=350&S_PTRX=1044317&S_PTR=1&S_NH=1&S_CX=1044317&S_SC=7500&S_SY=742348.828125&S_DS=Praha&S_ROUTEID=0">ZDE</a> snad napovi.
Začátek je stanoven na 17:00 a konec,
řekněme ve 2 hodiny ráno. Počítejte s jedním stěhováním, poněvadž ve vinárně
nás o půlnoci vyhodí.:-(
Máme zamluveno 10-15 míst.
Byli bychom rádi, kdyby VŠICHNI, kdo chtějí jít, připsali nějaky ten vzkázek
pro nás do tohoto tématu.
Představujeme si to asi tak:
Přezdivka: (blbost, na co vlastně?)
Pravděpodobnost příchodu: 20%-100%
+
Připomínky.
Vzkaz pro Láďu: pivko bude určitě.
Vzkaz pro TOMa: sraz v Brně pořádá zřejmě Jimmy, tak se obracej na něj.Ale v Praze jsi samozřejmě vítán.
Technická stránka věci:
TOMe, repráky mám, s tou obrazovkou to bude samozřejmě horší, ale já myslím, že jde spíš o to, vidět aspoň kousek. Omrknout kvalitu a tak... Abych věděl, na co se mám těšit:-))
KROMĚ CD PŘEHRÁVAČE (tj, i notebooku) A LEPŠÍ OBRAZOVKY MÁM VEŠKEROU TECHNIKU ZAJIŠTĚNOU!!
Hudební stránka věci:
Určitě bude možnost slyšet Rarities.
Iva přislíbila hlavně švédsky zpívané songy - GT, sóloalba M&P.
Fanda dorazí s nějakým výběrem remixů atd.
Doufám, že někdo přinese to DVD.
Marhi
User
Pridu asi na 99.999% (Stat se muze cokoliv!!!) Mejte se!
:)
User
Beigetreten: Jan 2006
99 procent:)
JDC-com
Admin
doufám, že to stihnu, v kolik by to tak bylo, měl by jít i petr, protože my hrajeme spolu,čau
TOM
User
Se mnou pojede ještě Martin z Opavy.
Takže jedeme vlakem:
Martin: Opava - Ostrava Svinov - Hranice n. M. - Přerov - Olomouc - Česká Třebová - Pardubice - Praha
Já se k němu přidám buď v Hranicích n. M. nebo v Přerově.
Má-li někdo společnou trasu, ozvěte se mi prosím na email.
--------------------------------------
Co se týče toho NOTEBOOKu, to není problém, vezmu ho, ale musím všechny upzornit, že má display veliký 13,3 palců. Teda asi jako 14-15 palcový monitor. Takže z dálky nevím, jak se na to bude dívat. Navíc není ideální, když se na obrazovku dívá z boku. Pokud máte notebook nebo jste s ním někdy pracovali víte o čem mluvím. Ale to je jen takový malý detail.
Nevím, jestli budeme někde mimo normální provoz (doufám, že jo) teda v nějakém odělené místnosti. Problémem u toho notebooku jsou reproduktory. Jsou velmi slabé. Tak v nouzi se to dá, ale lepší by bylo, kdyby nějaký fanoušek, co to má nejblíž DONESL SVOJE AKTIVNÍ REPRÁKY od počítače, věřte mi bylo by to o hodně lepší.
Taky jsem vás chtěl poprosit, pokud někdo má jakékoliv CD s něčím, co ulovil na internetu, myslím koncerty, různý live nahrávky nebo videa, např. to co je na roxbytes, mohl by to tam vzít? My modemisti máme omezené možnosti, a o některých věcech si můžeme nechat jen zdát. Např. ten koncert, co je nyní na roxbytes v mpg ke stažení.
---------------------------------------
Pokud máte někdo nějaké svoje fotky z koncertu, mohli byste se tam s něma třeba i pochlubit... (:-))
---------------------------------------
Tak dneska jsem se dozvěděl, že nás pojede VÍC. Takže celkem počítejte se mnou a ještě 2 fanoušky. Možná přibude ještě jeden, ale to ještě nevím.
NeLSoN
Moderator
Beigetreten: Nov 2005
CMF
User
Beigetreten: Jul 2005
CMF
User
Beigetreten: Jul 2005
Roxetteer
Moderator
Jmenovite se to tyka Dudla, TOMa, Emca.
mARTIN01
User
omlouvám se, v předvánočním chaosu ve firmě nestíhám :( takže jsem se delší dobu neozval. V každém případě sraz beru v patrnost a určitě se dostavím!
BTW konečně mám DVD Roxette!!! Jsem sice asi jediný Čech, který ho koupil nejdráž (1388) ale prostě jsem již nemohl čekat ;)
Martin
Barbora
User
Beigetreten: May 2003
JDC-com
Admin
roxboy
User
Roxboy
PS: V Bontonlandu DVD měli oficiálně od 22.12. v počtu 10 ks. Po Vánocích již neměli nic.
Ondra
User
Ondra
Queston
User
;o)
Roxetteer
Moderator
NeLSoN
Moderator
Queston
User
Nelsone co jsi myslel tím špatně trefená??? :(
Sie müssen angemeldet sein, um zu antworten.
Anmelden zum Antworten